Ακόμα μαγειρεύουμε ακόμα παλεύουμε!


post image

Έκκληση για στήριξη και αλληλεγγύη. Ακόμα μαγειρεύουμε ακόμα παλεύουμε!

Μετά την εκκένωση του κοινωνικού στεκιού στο κατειλλημένο και ανακαινισμένο από εμάς εργοστάσιο, και τον αποκλεισμό μας από την απέναντι παραλία, η Κουζίνα Χωρίς Σύνορα (No Border Kitchen) βρήκε καινούριο χώρο. Το Κοινωνικό Στέκι Νo Border στην καινούρια παραλία που στεγάζεται πλέον, είναι ένα μέρος όπου πρόφυγες, αλληλέγγυοι και ντόπιοι βρίσκονται ως φίλοι. Δουλεύουμε, τρώμε και ζούμε μαζί. Υπάρχουν σκιερά μέρη, νερό, τσάι, ρούχα και –ίσως το πιο σημαντικό- χώρος για συζητήσεις και πράξεις αλληλεγγύης έξω από τα υπερπληθεί και άθλια κέντρα κράτησης.

Κάθε μέρα δουλεύουμε για να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις μας. Παρά τις δυσκολίες των τελευταίων εβδομάδων, μαγειρεύουμε και διανέμουμε 650 γεύματα κάθε μέρα. Φυσικά, τα πιάτα μας είναι νόστιμα και vegan!

Με αυτή την πράξη στηρίζουμε κυρίως εκείνους που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αποδεχτούν τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο κέντρο κράτησης του νησιού και ενισχύουμε την αυτο-οργάνωσή τους.

Για να συνεχίσουμε αυτή την αυτόνομη δομή στο νησί, χρειαζόμαστε την στήριξη και την αλληλεγγύη σας. Δεχόμαστε δωρεές χρημάτων αλλά και ανθρώπους που θέλουν να έρθουν και να βοηθήσουν στη δομή.

Αν θέλετε μπορείται να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail:

noborderkitchen@riseup.net

Το παρών εγχείρημα είναι αναγκαίο στην κατάσταση που βρισκόμαστε εδώ, αλλά δεν μπορεί να προσφέρει τη λύση. Γι αυτό απαιτούμε:

ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

Εικόνες:


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License