Χθες βράδυ γύρω στις 4,κατεβαίνοντας την Αθηνάς προς Μοναστηράκι,είδαμε 3-4 ζητάδες να τραβάνε έναν μετανάστη αφρικανικής καταγωγής προσπαθώντας να τον συλλάβουν.Υπήρχε πολύς κόσμος από την πλατεία και κάποιοι ακόμα μετανάστες που έβριζαν τους μπάτσους και προσπάθησαν να τον πάρουν από τα χέρια τους (μαζί με 2-3 μπουκάλια που φύγαν προς το μέρος τους) αλλά ήρθε κατευθείαν περιπολικό και τον πήραν.Μετά από λίγο εμφανίστηκε και μιά διμοιρία..Από ότι μάθαμε το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν σκάσανε μπάτσοι στο Μοναστηράκι να διώξουνε τους μετανάστες που αράζουν συχνά εκεί παίζοντας μουσική,μετά από ρουφιανοκαταγγελιά του ξενοδοχείου που βρίσκεται απέναντι από την πλατεία..Αν κάποιος ήταν μπροστά από την αρχή και ξέρει/είδε περισσότερα ας συμπληρώσει..

REFUGEES WELCOME-TOURISTS FUCK OFF

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License