Η εμπρηστική επίθεση στην Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/ Μεταναστών Νοταρά 26 αποτελεί δολοφονική- ρατσιστική ενέργεια.
Η προσπάθεια εκφοβισμού των προσφύγων κι αλληέγγυων στις καταλήψεις στέγης έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες, με μία σειρά από προβοκάτσιες (γκαζάκια στον Άγ. Νικόλαο απέναντι από το 5ο Λύκειο), με τις εκκενώσεις των καταλήψεων στέγης στη Θεσ/νίκη και κορυφώνεται τώρα με την δολοφονική επίθεση στη Νοταρά, που ευτυχώς δεν είχε θύματα. 
Κράτος και φασιστες έχουνε χάσει κοινωνικά, γι`αυτό και κινούνται ύπουλα μέσα στη νύχτα, οι μεν με ΜΑΤ οι δε με γκαζάκια . Η αλληλεγγύη, όμως, που έχει δείξει η ελληνική κοινωνία είναι φανερή, έμπρακτη και διαρκής (χαρακτηριστικό ότι εκατοντάδες οικογένειες έχουν φιλοξενηθεί σε σπίτια και οι γειτονιές βοηθάνε τις καταλήψεις). 
Καλούμε τον κόσμο της αλληλεγγύης να συσπειρωθεί και να στηρίξει την κατάληψη στέγης της Νοταρά και όλες τις άλλες καταλήψεις.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License