Λέσβος: Εκκένωση του NoBorders Social Center


Λέσβος: Εκκένωση του NoBorders Social Center από την παραλία Καλαμάρη

Χθες, 16 Αυγούστου, η αστυνομία και το κράτος έκαναν πράξη τις απειλές τους. Εκκένωσαν το κοινωνικό κέντρο No Border που είχε στηθεί στη παραλία Καλαμάρη λίγο πιο έξω απ τη Μυτιλήνη. Πρόκειται για το μέρος που είχε μετεγκατασταθεί η δομή μετά την πρόσφατη εκκένωση της από το κατειλημμένο κτήριο που βρισκόταν ακριβώς διπλά, πάνω στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από το κέντρο κράτησης της Μόρια στη Μυτιλήνη

Προηγούμενες ενημερώσεις από την σελίδα της No Border Kitchen στο facebook

Σήμερα (16/08) λοιπόν οι μπάτσοι μας έκαναν μια δυσάρεστη επίσκεψη και μας «βοήθησαν» να διαλύσουμε το κοινωνικό κέντρο που είχε στηθεί στην παραλία. Κανείς δεν συνελήφθει. Προς το παρόν φύγαμε αλλά θα επανέλθουμε σίγουρα!

Προηγούμενη ενημέρωση στις 12/8

Είμαστε ακόμη εδώ! Ύστερα από τις επανειλημμένες απειλές όλη τη εβδομάδα για εκκένωση του κοινωνικού χώρου στην παραλία Καλαμάρη, αποφασίσαμε να μην υποχωρήσουμε τόσο εύκολα και να παραμείνουμε στο χώρο. Μέχρι τώρα οι μπάτσοι δεν έχουν έρθει να κάνουν πράξη τις απειλές τους. Είμαστε εδώ και δεν παραδινόμαστε. Για ένα κόσμο χωρίς φράχτες!


Αφού γίνεται copy paste χωρίς link αναφοράς καλό είναι να μπουν και τα σχετικά άρθρα, ο μεταφραστής (γιατί το πρωτότυπο είναι στα αγγλικά) καθώς και ο σχολιασμός γιατί τα στοιχεία για μπι έστω και το μικρό σχόλιο δεν πέφτουν από τον ουρανό.

Η συνέχεια του άρθρου που δεν αντιγράφτηκε

μετάφραση και σχόλιο mpalothia

Στα αγγλικά

Μυτιλήνη: Και είπε ο μπάτσος σε αλληλέγγυους «Δεν έχουμε ανάγκη τη βοήθεια σας» (06/08)

Μυτιλήνη: Για την εκκένωση του κοινωνικού κέντρου No Border Social Centre (02/08)

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License