Ελληνίδα στη λίστα της Interpol για πειρατεία ταινιών

Μετά από αίτημα των ΗΠΑ

Αθήνα Μία 41χρονη Ελληνίδα προστέθηκε στη λίστα των πλέον καταζητούμενων εγκληματιών της Interpol για παράνομο «ανέβασμα» χολιγουντιανών ταινιών σε μία μικρή ιστοσελίδα, το NinjaVideo.

Η αμερικανική κυβέρνηση ζήτησε από την Interpol να ξεκινήσει μία νέα επιχείρηση κατά της πειρατείας ταινιών και να προσθέσει στη λίστα της ονόματα μη αμερικανών πολιτών.

Η 41χρονη κατηγορείται στις ΗΠΑ ότι ανήρτησε στην ιστοσελίδα NinjaVideo -η οποία δεν λειτουργεί πλέον- χολιγουντιανά μπλοκμπάστερ, όπως το Avatar, το Iron Man 2 και άλλα.

Η Ελληνίδα κατηγορείται κυρίως ότι επέβλεπε πολλούς ευρωπαϊκούς uploaders και ότι «καθοδηγούσε» uploader να αναζητούν περιεχόμενο με πνευματικά δικαιώματα, αναφέρει η εφημερίδα The Guardian.

Μάλιστα, υπάρχει από την αμερικανική υπηρεσία μετανάστευσης αίτημα για την έκδοση της 41χρονης στις ΗΠΑ.

Είναι παράξενο το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους πλέον καταζητούμενους της Interpol, καθώς το NinjaVideo θεωρείται μικρή ιστοσελίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 22 Έλληνες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα καταζητούμενων της Interpol και τα εγκλήματά τους αφορούν δολοφονίες, απαγωγές ανηλίκων ή εμπόριο ναρκωτικών.


https://en.wikipedia.org/wiki/NinjaVideo

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License