[Αθήνα] Ενημέρωση για την πορεία για τις καταλήψεις

Το απόγευμα της Τετάρτης 3/8 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις με αφορμή τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης.

post image

Το απόγευμα της Τετάρτης 3/8 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις με αφορμή τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης. Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και μέσω της Σταδίου κατευθύνθηκε στη Μητρόπολη και το Μοναστηράκι. Έπειτα, κατευθύνθηκε από την Αθηνάς στο Δημαρχείο και μέσω Πειραιώς στην πλατεία Κουμουνδούρου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Καθ’όλη τη διάρκεια της πορείας ο παλμός ήταν δυνατός και συνεχής με συνθήματα αλληλεγγύης με τις καταλήψεις και τους μετανάστες αλλά και συνθήματα κατά της εκκλησίας, του δημάρχου και του κράτους. Επίσης, πετάχτηκαν τρικάκια σε όλη τη διαδρομή. Η παρουσία των μπάτσων ήταν αισθητή, καθώς ακολουθούσε συνεχώς το σώμα της πορείας σε παράλληλους δρόμους. Προς το τέλος της πορείας, στην Ομόνοια έγινε αντιληπτό ασφαλίτικο αμάξι και μπάτσος-καπελάκιας, τα οποία κυνηγήθηκαν από συντρόφους κι έφυγαν κακήν κακώς.


ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 

Συνέλευση έκτακτης κινητοποίησης ενάντια στην καταστολή των καταλήψεων στη Θεσσαλονίκη

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License