Ελληνόφωνη παρέμβαση από το ΕÖΤ

Βίντεο συντρόφου που μάχεται στη Ροζάβα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στις τάξεις του Διεθνές Απελευθερωτικού Ταμπουριού, για την Εϋλέμ Ατάς, στα ελληνικά.

Η σωρός της πεσούσης παχήτριας του BÖG (Ενωτικές Απελευθερωτικές Δυνάμεις) και EÖT (Διεθνές Απελευθερωτικό Ταμπούρι), Εϋλέμ Ατάς, πρέπει να επιστρέψει στον τόπο της.

Η Εϋλέμ έπεσε στο πεδίο της μάχης ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη πόλη Μίνμπιτς στη Ροζάβα.

Ενώ το τουρκικό κράτος επιτρέπει της προώθηση των πτωμάτων φασιστών πολεμιστών του Ισλαμικού Κράτους, δεν επιτρέπει την επιστροφή της σωρού της Εϋλέμ, φοβούμενο τις ιδέες που αυτή πρεσβεύει.

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΛΕΜ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ!

 

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License