Ενθυμούμενοι τον Κάρλο Τζουλιάνι που Δολοφόνησαν πριν 15 χρόνια

για τον Κάρλο Τζουλιάνι...

Posted on 21/07/2016 by kleovis Pubblicato: 20 luglio 2016 in Ricordo Δημοσιεύτηκε στις 20 ιουλίου
Tag:Carlo giulianiG8 di GenovaG8 GenovaGenova 2001 0

Έχουν περάσει 15 χρόνια από εκείνη την καταραμένη 20η ιουλίου 2001

 

Έπρεπε να είναι μια ημέρα τραχιάς, σκληρής και αδιάλλακτης διαμαρτυρίας απέναντι στους  Big 8 που είχαν συγκεντρωθεί στη Γένοβα και αντί αυτού την θυμόμαστε ως την τελευταία μέρα της ζωής του Κάρλο Τζουλιάνι. Ο Σύντροφος μας ο οποίοςσε εκείνη την καταραμένη πλατεία Alimonda έχασε τη ζωή του ρίχνοντας στην θλίψη όλους εμάς που είχαμε φτάσει στη Γένοβα για να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε ένα καπιταλιστικό σύστημα που δυστυχώς μαστίζει τις ζωές μας και έχει καταπιεί τις ανάγκες μας και που από τότε μας έχει ωθήσει προς την άβυσσο εάν είναι αλήθεια ότι σήμερα:  είμαστε μάρτυρες ενός θρησκευτικού πολέμου που επηρεάζει τα πάντα και τους πάντες, οπουδήποτε στον κόσμο, βλέπουμε νέους σε οποιοδήποτε μέρος πάνω στη γη να χάνονται πίσω από το Pokemon Go αντί να βγουν στους δρόμους και να εξεγερθούν,  οι μετανάστες με τα παιδιά τους να διασχίζουν τη θάλασσα για να αναζητήσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στην πλούσια Δύση και αντιθέτως να απορρίπτονται και να αφήνονται να πεθάνουν μέσα στο νερό,  οικογένειες στο χείλος της απόγνωσης για ένα μισθό που, αν υπάρχει δεν είναι  αρκετό για να τους οδηγήσει σε μια ζωή επιβίωσης μέχρι την τελευταία ημέρα του μήνα.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε δίχως τελειωμό, αλλά θα σταματήσουμε εδώ διότι εκείνη την καταραμένη 20 Ιούλη του 2001 ήμασταν στη Γένοβα για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά, αλλά, δυστυχώς, ένας πυροβολισμός από το δολοφονική όπλο ενός ανθρώπου των δυνάμεων της τάξης έδωσε τέλος σε μια ζωή που θα μπορούσε ακόμα να δώσει τόσα πολύ και πολλά σε αυτό τον δυστυχισμένο Κόσμο μας.

Εμείς από τότε μαχόμαστε κρατώντας ψηλά το όνομα του Κάρλο Τζουλιάνι, Αδελφού και Συντρόφου μας!

Ο ΚΆΡΛΟ ΖΕΙ, ΕΣΕΊΣ ΕΊΣΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΊ!

Csa Buco1996   αυτόνομο κοινωνικό Κέντρο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License