Αναρχική Συνάντηση Αγώνα ενάντια στα σύνορα, τον πόλεμο, το σύγχρονο ολοκληρωτισμό (Μέρα 4η)

.

post image

Το πρωί της Δευτέρας 18 Ιούλη πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο hot spot/κέντρο κράτησης προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή των Βασιλικών. Κρεμάστηκε πανό της ΑΠΟ "against borders, war and modern totalitarianism - common struggles for life and dignity" μοιράστηκαν κείμενα και υπήρξε επικοινωνία με τους πρόσφυγες και τους μεετανάστες.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση/συνέλευση με την παρουσία συντρόφων της Αναρχικής Οργάνωσης FAO από τη Σλοβενία (μέλος της International of Anarchist Federations-IFA) σχετικά με το αναρχικό κίνημα στη χώρα τους και την ευρύτερη κοινωνικοπολιτική κατάσταση.

 

Σήμερα, Τρίτη 19 Ιούλη στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην κατειλημμένη Φιλοσοφική του ΑΠΘ με θέμα: “Ο κόσμος του κράτους και των αφεντικών σε απόλυτη χρεοκοπία. Ο αγώνας ενάντια στην Ευρώπη – Φρούριο, τον πόλεμο και τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό”.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε πρόσφυγες και μετανάστες
ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ για ζωή και αξιοπρέπεια

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση
-Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων-

Καθημερινή ενημέρωση: FB page - twitter - http://apo.squathost.com/

#asanoborder

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License