Παρουσίαση του υπό έκδοση βιβλίου: " Έτοιμοι για επανάσταση - οι επιτροπές άμυνας της CNT στη Βαρκελώνη 1933-38"

Τετάρτη 13 Ιούλη - 20:30

Aφιέρωμα στα 80 χρόνια από την Ισπανική Επανάσταση

Με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από την έναρξη της Ισπανικής Επανάστασης (το 1936), διοργανώνουμε στο Ευτοπικό εργαστήρι ένα αφιέρωμα εκδηλώσεων με συζητήσεις/προβολές.

  • Τετάρτη 13 Ιούλη - Παρουσίαση του υπό έκδοση βιβλίου "Έτοιμοι για επανάσταση - οι επιτροπές άμυνας της CNT στη Βαρκελώνη 1933-38" του Agustín Guillamón από την Ασύμμετρη Απειλή (μέλος του κινηματικού εκδοτικού εγχειρήματος Los Solidarios)


"Προσοχή,
σύντροφοι! Αξίζει περισσότερο να προετοιμάζεσαι με θάρρος -κι ας κάνεις λάθος-, παρά να θρηνείς λόγω ολιγωρίας."(Εθνική Επιτροπή της CNT, Σαραγόσα, 14 Φλεβάρη 1936)

http://eutopia.gr/event/afieroma-sta-80-hronia-apo-tin-ispaniki-epanastasi

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License