Σχετικά με τα τελευταία γεγονότα στο Φιλοπάππου…

Οι Λόφοι Φιλοπάππου ένας ανοιχτός, ελεύθερος, βιότοπος στο κέντρο της Αθήνας

post image

Οι Λόφοι Φιλοπάππου ένας ανοιχτός, ελεύθερος, βιότοπος στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Φιλοπάππου δεν ανήκει ούτε στο ΥΠ.ΠΟ. και την αρχαιολογία, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε επιχειρηματίες, ούτε στη δημοτική αρχή.

Στο Φιλοπάππου δεν χωράνε αυτοκίνητα, καφετέριες, κάγκελα, καταπατητές, πάρτυ και εκδηλώσεις που δεν σέβονται τη χλωρίδα και πανίδα του λόφου και τον μετατρέπουν σε σκουπιδότοπο.

Στο Φιλοπάππου χωράνε όσοι τον σέβονται και όσοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται ενάντια στην εμπορευματοποίηση, την περίφραξη, τις καταπατήσεις, την αποστείρωση, τους εµπρησµούς και την καταστροφή του.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ,  Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα askpthk.espivblogs.net

Εικόνες:

η

από @παπακι 13/07/2016 12:51 πμ.


Ποια είναι τα  πρόσφατα γεγονότα? 

από πετραλωνίτη 14/07/2016 1:55 μμ.


Κάποια εμπορικά πάρτυ και όχι μόνο που άφησαν τον λόφο σκουπιδότοπο και δεν σεβάστηκαν την πανίδα και χλωρίδα (αμάξια, φορτηγά, μεγάλα ηχητικά), η προσπάθεια κοπής αιωνόβιου πεύκου απο την εκκλησία, η προσπάθεια της αρχαιολογίας (με διάφορες δικαιολογίες) να ξανα ανοίξει η συζήτηση για περίφραξη του λόφου, διάφορες συντηρητικές απόψεις.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License