Αθήνα:Συζήτηση για την Ισπανική Επανάσταση μέσα από την αναρχική/ελευθεριακή βιβλιογραφία, Τετάρτη 6 Ιούλη, 20:30

Λεωνίδου 62 & Θερμοπυλών, Κεραμεικός

Aφιέρωμα στα 80 χρόνια από την Ισπανική Επανάσταση

Με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από την έναρξη της Ισπανικής Επανάστασης (το 1936), διοργανώνουμε στο Ευτοπικό εργαστήρι ένα αφιέρωμα εκδηλώσεων με συζητήσεις/προβολές.

 Τετάρτη 6 Ιούλη - 20:30 - Συζήτηση για την Ισπανική Επανάσταση μέσα από την αναρχική/ελευθεριακή βιβλιογραφία.

Στα πλαίσια της συζήτησης για την την Ισπανική Επανάσταση μέσα από την αναρχική και ελευθεριακή βιβλιογραφία στην Ελλάδα, που διοργανώνει το Ευτοπικό Εργαστήρι την Τετάρτη 6 Ιούλη, θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση του κόμικ Η Καρδιά του Ονείρου, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις 1704621. Η Καρδιά του Ονείρου αποτελείται από 54 μικρές εικονογραφημένες ιστορίες που αναφέρονται στους πρώτους μήνες της Ισπανικής Επανάστασης.

http://eutopia.gr/event/afieroma-sta-80-hronia-apo-tin-ispaniki-epanastasi

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License