Κόμικ για τα 80 χρόνια από την Ισπανική Επανάσταση


post image

Στα πλαίσια της συζήτησης για την την Ισπανική Επανάσταση μέσα από την αναρχική και ελευθεριακή βιβλιογραφία στην Ελλάδα, που διοργανώνει το Ευτοπικό Εργαστήρι την Τετάρτη 6 Ιούλη, θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση του κόμικ Η Καρδιά του Ονείρου, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις 1704621. Η Καρδιά του Ονείρου αποτελείται από 54 μικρές εικονογραφημένες ιστορίες που αναφέρονται στους πρώτους μήνες της Ισπανικής Επανάστασης. Εκτός από το κόμικ, θα υπάρχουν παρουσιάσεις και δυο επανεκδόσεων, των βιβλίων Οι Άνθρωποι που Κύκλωσαν το Άλφα από τις 1704621 και Ισπανία 1936-39. Επανάσταση, Πόλεμος, Εξουσία από την Ελευθεριακή Κουλτούρα.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License