Σύντομη ενημέρωση από την 3η ημέρα ταξικής αλληλεγγύης και κοινωνικής αυτοοργάνωσης.

...

post image

Με τη συμμετοχή δεκάδων συντρόφων-συντροφισσών, κατοίκων και θαμώνων της περιοχής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιούλη η 3η ημέρα ταξικής αλληλεγγύης και κοινωνικής αυτοοργάνωσης στην πλατεία Εξαρχείων.

Από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι λίγο πριν τις 10 το βράδυ, με τους ναρκέμπορους και τα τσιράκια τους άφαντους, μέσα από το bazaar βιβλίου, το ανοιχτό μαγείρεμα, τις μουσικές, το τουρνουά σκάκι και πινγκ-πονγκ, τις συζητήσεις και την βιντεοπροβολή η πλατεία Εξαρχείων απέκτησε την όψη που της αξίζει, την όψη μιας πλατείας που μάχεται τη σήψη και την παρακμή, την αντικοινωνικότητα και τη λουμπενοποίηση.

Ο αγώνας ενάντια στις μαφίες, τον κοινωνικό κανιβαλισμό και την κρατική καταστολή, ο αγώνας για τα Εξάρχεια της ταξικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής αυτοοργάνωσης συνεχίζεται.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License