Νέα αποκαθήλωση αεροπανό του δήμου Ιλίου για τη Λευκή Νύχτα (24/6)

Aποκαθήλωση αεροπανό του δήμου Ιλίου για τη Λευκή Νύχτα (24/6)

post image

Μία ημέρα μετά την τελευταία αποκαθήλωση όλων των αεροαπανό του δήμου Ιλίου για τη Λευκή Νύχτα, μέρος του περιβόητου αποθεματικού του ταμείου του δήμου Ιλίου, δόθηκε εκτάκτως και φυσικά απλόχερα στην συνεργαζόμενη διαφημιστική εταιρεία του δήμου για να τυπωθούν και να κρεμαστούν από τα αρμόδια συνεργεία νέα αεροπανό διαφημιστικά της φιέστας της Λευκής Νύχτας στους δρόμους της πόλη. Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες που τα αεροπανό αυτά παρέμεναν αναρτημένα. Τα συνεργεία αποκαθήλωσής τους, στο πλαίσιο των διευρυμένων παρεμβάσεων ενάντια στη Λευκή Νύχτα, φρόντισαν για την άμεση καταστροφή τους με τη βοήθεια αυτή τη φορά του μαΐστρου ανέμου.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License