Κατόπιν παρέμβασης που πραγματοποιήθηκε έξω από την τσεχική πρεσβεία στο Παλαιό Ψυχικό, μηχανές μπάτσων ακολούθησαν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν κι άτομα της παρέμβασης, και παρακάτω στη λεωφόρο Κηφισίας σταμάτησαν το λεωφορείο μπήκαν μέσα και κατέβασαν κόσμο όπου έπειτα με προσαγωγή οδηγήσαν στην ΓΑΔΑ.

Μετά από δύο ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι πλην ενός που για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους έχει οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση της αγίας παρασκευής.

Αναμένουμε πληροφορίες.Από τηλεφωνική επικοινωνία μεταφέρθηκε πως αφέθηκε και το τελευταίο άτομο ελεύθερο πρίν από λίγη ώρα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License