[Ζωγράφου] Δράση ενάντια στις Λευκές Νύχτες, τα ελαστικά ωράρια και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας

Δράση της Σ.Α.Π.Α., στα πλαίσια της καμπάνιας αλληλεγγύης στον αγώνα ενάντια στις Λευκές Νύχτες, τα ελαστικά ωράρια και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, που διεξάγει αυτό το διάστημα.

post image

Φωτογραφίες από τη αφισοκόλληση που πραγματοποίησε η Συνέλευση Αλληλεγγύης Προλεταριακών Αγώνων την Τετάρτη 22/6 σε κεντρικούς δρόμους του Ζωγράφου, στα πλαίσια της καμπάνιας αλληλεγγύης στον αγώνα ενάντια στις Λευκές Νύχτες, τα ελαστικά ωράρια και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, που διεξάγει αυτό το διάστημα. Συγκεκριμένα απεικονίζονται τα μαγαζιά ΑΒ Βασιλόπουλος και Κωτσόβολος, τα οποία επιμένουν να ανοίγουν τις εργάσιμες Κυριακές. Ας τους μαυρίσουμε τις μέρες! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Όλες και όλοι στη συγκέντρωση ενάντια στη «λευκή νύχτα» στο Ίλιον!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License