Συλλέγουμε-Προσφέρουμε. Ταξική Αλληλεγγύη-Κοινωνική Αυτοοργάνωση

Την Κυριακή 19 Ιουνίου στην πλατεία Μερκούρη στα Άνω Πετράλωνα πραγματοποιήθηκε, από την Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου, η δεύτερη συγκέντρωση «Συλλέγουμε-Προσφέρουμε. Ταξική Αλληλεγγύη-Κοινωνική Αυτοοργάνωση»

post image

Την Κυριακή 19 Ιουνίου στην πλατεία Μερκούρη στα Άνω Πετράλωνα πραγματοποιήθηκε, από την Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου, η δεύτερη συγκέντρωση «Συλλέγουμε-Προσφέρουμε. Ταξική Αλληλεγγύη-Κοινωνική Αυτοοργάνωση». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης γινόταν συλλογή ειδών (συσκευασμένα τρόφιμα, καθαριστικά, είδη υγιεινής σώματος, υπνόσακους, φάρμακα), προσφορά ειδών (σε ντόπιους και μετανάστες που έχουν ανάγκη) και συλλογική κουζίνα. Μαζεύτηκαν πολλά πράγματα καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, παρά την ζέστη, δοθήκαν αρκετά τρόφιμα σε γείτονες μας, ενώ μεγάλη ήταν και οι προσφορά φαγητών για τη συλλογική κουζίνα η οποία κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Όσα είδη συγκεντρώθηκαν και δεν μοιράστηκαν την Κυριακή στη πλατεία η συνέλευση τα μετέφερε την Δευτέρα στη δομή αλληλεγγύης για μετανάστες στην Κατάληψη Δερβενίων και συμμετείχαμε και στη διανομή τους σε πρόσφυγες και μετανάστες. Η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιες κινήσεις ην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας σταθερής δομής αλληλεγγύης σε ντόπιους και μετανάστες, στο πλαίσιο της ταξικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής αυτοοργάνωσης.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

http://askpthk.espivblogs.net/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License