ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

  Με ιδιαίτερη επιτυχία άνοιξαν και φέτος οι πύλες του καθιερωμένου φεστιβάλ «Αναιρέσεις» στην Αθήνα, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στη Γεωπονική. Η κεντρική πολιτική εκδήλωση της πρώτης ημέρας είχε θέμα την προσφυγιά και τη μετανάστευση. Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν: «Της γης οι κολασμένοι: Για μια σύγχρονη αντικαπιταλιστική απάντηση στη προσφυγική κρίση». Μίλησαν κατά σειρά οι:
Παύλος Αντωνόπουλος, μέλος της επιτροπής διεθνών του Ν.Α.Ρ. για την κομμουνιστική απελευθέρωση, Irfan Aktan, Κούρδος δημοσιογράφος στο Al monitor, ένα από τα μεγαλύτερα σάιτ ανάλυσης για τη Μέση Ανατολή, Δημήτρης Αγγελίδης, δημοσιογράφος στην Εφημερίδα των Συντακτών και, Πρόσφυγες από τη Συρία, το Αφγανιστάν και την Παλαιστίνη. Στη συνέχεια πήραν το λόγο για σύντομες τοποθετήσεις εκπρόσωποι συλλογικοτήτων από: -το Συντονισμό για το προσφυγικό – μεταναστευτικό Σωματείων, Φοιτητικών Συλλόγων και Συλλογικοτήτων, -την ΚΕΕΡΦΑ, -Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, -το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και κατάληψη του City Plaza, -την Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση.
  Αναρτήθηκε από Επιτροπή Αλληλεγγύης στις 8:43:00 π.μ.   Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest Ετικέτες Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License