[Πετράλωνα]Συλλέγουμε-Προσφέρουμε. Ταξική Αλληλεγγύη-Κοινωνική Αυτοοργάνωση

Παρέμβαση σε super market στα Κ. Πετράλωνα στο πλαίσιο της συγκέντρωσης της Κυριακής 19 Ιουνίου 2016 στην πλ. Μερκούρη 6μμ, Συλογική Κουζίνα και Συλλογή-Προσφορά ειδών

post image

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης της Κυριακής 19 Ιουνίου, πραγματοποίησε συλλογή ειδών έξω από το super market Σκλαβενίτη στα Κάτω Πετράλωνα από τις 6μμ μέχρι τις 9μμ.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 6μμ στην πλατεία Μερκούρη στα Άνω Πετράλωνα θα πραγματοποιηθεί συλλογή ειδών (συσκευασμένα τρόφιμα, καθαριστικά, είδη υγιεινής σώματος, υπνόσακους, φάρμακα), προσφορά ειδών (σε ντόπιους και μετανάστες που έχουν ανάγκη) και συλλογική κουζίνα.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου http://askpthk.espivblogs.net/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License