Πειραιάς, 12/6: Antifa τουρνουά μπάσκετ 3×3 – παιχνίδι στους δρόμους, φασίστες πουθενά!

αναδημοσίευση από http://antifapeiraias.espivblogs.net/

 

Με τη συμμετοχή 16 ομάδων και πλήθους κόσμου έγινε το antifa τουρνουά μπάσκετ στο γηπεδάκι του Προφήτη Ηλία που διοργάνωσε η αντιφασιστική συνέλευση πειραιά. Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όσους έπαιξαν μπάσκετ για την απόλαυση του παιχνιδιού και όχι του ανταγωνισμού, όσους πειραιώτες στήριξαν με τις παρουσίες τους τη διοργάνωση και φυσικά τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που ήρθαν από νωρίς και μας βοήθησαν να αναδείξουμε πως στον πειραιά δεν υπάρχει μόνο ο πατριωτισμός, ο σεξισμός και η εθνικοφροσύνη αλλά και η αλληλεγγύη, η αυτοοργάνωση και ο αντιφασισμός.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

 

 

 

 

antifapeiraias.espivblogs.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License