Πειραιάς: Αντιφασιστικό Τουρνουά Μπάσκετ 3x3, Κυρ. 12/6, γηπεδάκι Προφήτη Ηλία

αναδημοσίευση από http://antifapeiraias.espivblogs.net/

 

Θεωρώντας ότι ο αθλητισμός και το παιχνίδι αποκτούν νόημα όταν πραγματοποιούνται υπό το συλλογικό πνεύμα και την καλή διάθεση σε αντίθεση με τον σκληρό ανταγωνισμό, την εμπορευματοποίηση και τον ατομισμό, οργανώνουμε αυτό το τουρνουά για να παίξουμε και να φχαριστηθούμε, να φάμε και να πιούμε. Ταυτόχρονα, συγκεντρωνόμαστε για να θυμίσουμε πως στις γειτονιές του Πειραια δεν υπάρχει χώρος για εθνικιστές καθώς και για τις ξενοφοβικές – ρατσιστικές ιδεολογίες που αυτοί αναπαράγουν. Μαζευόμαστε από νωρίς για να στήσουμε τις ομάδες.

 

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

Αντιφασιστική Συνέλευση Πειραιά

 

http://antifapeiraias.espivblogs.net/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License