[Μυτιλήνη] Ένα πανό για την Α. Υφαντή

Βλέποντας στο δικαστήριο για το σχέδιο απόδρασης των μελών της Σ.Π.Φ. να εφαρμόζονται μέθοδοι πραξικοπηματικού χαρακτήρα νιώσαμε την ανάγκη να παρέμβουμε στον δημόσιο χώρο της Μυτιλήνης με ένα πανό, ανάλογης συνθηματολογίας των συναισθημάτων μας για το δικαστικό σύστημα, την πρόεδρο του δικαστηρίου Α. Υφαντή και τους νόμους που υπηρετούν.

post image

Ένα πανό για την Α. Υφαντή

Βλέποντας στο δικαστήριο για το σχέδιο απόδρασης των μελών της Σ.Π.Φ. να εφαρμόζονται μέθοδοι πραξικοπηματικού χαρακτήρα, όπως η απαγόρευση της παρουσίας των κατηγορούμενων στο δικαστήριο, ο εκδιωγμός των παραβρισκόμενων με την χρίση των μπατσόσκυλων των ΜΑΤ, οι fast track διαδικασίες και πολλά άλλα, νιώσαμε την ανάγκη να παρέμβουμε στον δημόσιο χώρο της Μυτιλήνης με ένα πανό, ανάλογης συνθηματολογίας των συναισθημάτων μας για το δικαστικό σύστημα, την πρόεδρο του δικαστηρίου Α. Υφαντή και τους νόμους που υπηρετούν.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες για το καθεστώς και τους μηχανισμούς του. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα ασκήσει όλο του το μένος κατά των συντρόφων μας. Το ζητούμενο που γενάτε εδώ είναι το αν και κατά πόσο θα σταθούμε εμείς πολέμιοι, απέναντι στον διάχυτο δικαστικό ολοκληρωτισμό, και ικανοί να συνθλίψουμε τις προσπάθειες των κρατιστών για μια δικαστική εξόντωση των συντρόφων μας και των συγγενικών τους προσώπων.

Γνωρίζουμε πως ένα πανό δεν πρόκειται να τρομάξει κανέναν δικαστή και καμία Υφαντή.

Γνωρίζουμε, όμως, πολύ καλά ότι με την κλιμάκωση και την διάχυση των καταστάσεων όπως η προκείμενη, γεννιούνται συνθήκες ικανές να φέρουν τον τρόμο στις ζωές των εχθρών μας.

Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά, όπως άλλωστε και εμείς, πως η εικονική φούσκα της παντοδυναμίας που φοράνε δεν είναι αδιάτρητη…

Όποιος ξεχνά τους έγκλειστους συντρόφους, ξεχνά τον ίδιο τον πόλεμο.

Κρεμάλα σε κάθε δικαστή, ριπές από καλάσνικοφ στην Α. Υφαντή

Εγωιστική Σύμπραξη Αναρχικών Μυτιλήνης

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License