Ενημέρωση απο τη συγκέντρωση στις 28 Μαίου στον ΗΣΑΠ Πετραλώνων

Απέναντι στην εξαθλίωση και την καταπίεση κανένας μόνος του. ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ… ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ κ’ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ. Επόμενο ραντεβού Κυριακή 19 Ιουνίου.

post image

Το Σάββατο 28 Μαΐου από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου συλλέξαμε και ταυτόχρονα προσφέραμε ρούχα, τρόφιμα, είδη σωματικής υγιεινής και άλλα είδη. Η υποστήριξη και η προσφορά του κόσμου, για μια ακόμα φορά, υπήρξε μεγάλη με αποτέλεσμα να συλλεχθούν πάρα πολλά πράγματα. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης δόθηκαν πράγματα σε ντόπιους και μετανάστες που είχαν ανάγκη και βρέθηκαν στη συγκέντρωση. Τα υπόλοιπα είδη που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε δομές αλληλεγγύης για μετανάστες και πρόσφυγες.

Απέναντι στην εξαθλίωση και την καταπίεση κανένας μόνος του.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ…

ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ κ’ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 19 Ιουνίου, 6μμ, στην πλατεία Μερκούρη. Με συλλογική κουζίνα και προσφορά και συλλογή ειδών για ντόπιους και μετανάστες που έχουν ανάγκη.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

http://askpthk.espivblogs.net/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License