Παρέμβαση ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο


post image

Αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου στην Λαμία, στις 11.00 το πρωί , πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της συνέλευσης και ενός στα πλαίσια του πανελλαδικού καλέσματος της Αναρχικής Ομοσπονδίας, στην πλατεία Ελευθερίας , ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Περίπου 15 άτομα, σύντροφοι και συντρόφισσες συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία, όπου και αναρτήθηκε πανό, μοιράστηκαν κείμενα της Αναρχικής Ομοσπονδίας και εφημερίδες ΑΠΑΤΡΙΣ  σε διερχόμενους ενώ πετάχτηκαν τρικάκια περιμετρικά της πλατείας. Μετά από μία περίπου ώρα , πραγματοποιήσαμε επαναλαμβανόμενες παρεμβάσεις με κείμενα και τρικάκια έξω από κεντρικά καταστήματα τα οποία ήταν ανοιχτά και παραβίαζαν την κεκτημένη κυριακάτικη αργία ( PUBLIC, ZARA, BERSΗKA και τα JAMBO.). Στη συνέχεια αναρτήθηκε το πανό της παρέμβασης  στην είσοδο της πόλης.

Παράλληλα στην πλατεία Πάρκου πραγματοποιήθηκε από το ΠΑΜΕ συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία στο κέντρο από περίπου 100 άτομα ενώ σαράντα με πενήντα άτομα από ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Εργατικό Κέντρο πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Πλατεία Διάκου.

https://anarxikoilamias.squat.gr

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License