Πρωτομαγιά και Κυριακάτικη Απεργία στην Θεσσαλονίκη


post image

Η πρωτομαγιάτικη πορεία στις 8 Μάη συνδυάστηκε με την Κυριακάτικη απεργία και ο συντονισμός δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας αποφάσισε τον αποκλεισμό κάθε καταστήματος που θα άνοιγε στην Τσιμισκή. Η περιφρούρηση της απεργίας συνδυάστηκε με την δυναμική πορεία που κινήθηκε στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και πέτυχε απόλυτα το σκοπό της. Εκατοντάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν τους δρόμους και ακύρωσαν κάθε σχέδιο των αφεντικών να ανοίξουν τα μαγαζιά τους αυτή τη μέρα.

http://ese-thessalonikis.gr/

facebook.com/esethessalonikis

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License