ΕΣΕ Αθήνας για τους Ρομπέν του Ξύλου

μήνυμα της Ελευθεριακής Συνδικαλιστικής Ένωσης (ΕΣΕ Αθήνας) στους Ρομπέν του Ξύλου

μήνυμα της Ελευθεριακής Συνδικαλιστικής Ένωσης (ΕΣΕ Αθήνας) στους Ρομπέν του Ξύλου

Συνάδελφοι,
στέλνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό στο δύσκολο αγώνα σας, που στόχο έχει να περιφρουρήσετε τις θέσεις εργασίας σας, να συνεχίσετε να δουλεύετε σε ένα εργοστάσιο εν λειτουργία, σε ένα εργοστάσιο ζωντανό και όχι ρημαγμένο. Η επιλογή σας να προχωρήσετε σε κατάληψη του εργοστασίου και να αποπειραθείτε την επαναλειτουργία του χωρίς αφεντικά, είναι μια επιλογή ελπιδοφόρα και παραδειγματική. Είναι μια επιλογή που χρειάζεται τη στήριξη όλου του εργατικού κινήματος.
  Βαθιά μας πεποίθηση είναι ότι ο κάθε εργαζόμενος/η και η κάθε συνδικαλιστική οργάνωση θα κατανοήσει την ανάγκη να στηριχτούν τα δύσκολα βήματα που χαράζεται, σ' αυτές τις ασφυκτικές συνθήκες όπου τα πρώην αφεντικά άφησαν εσάς απλήρωτους και το εργοστάσιο λεηλατημένο.

Η Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση (ΕΣΕ Αθήνας) προσφέρει 200 ευρώ από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας που λειτουργεί, για να μπορέσετε να αντέξετε, να μην λυγίσετε, να βγείτε νικητές.

Η νίκη σας θα είναι νίκη όλων μας.

Το σύνθημα, "εργάτη, μπορείς χωρίς αφεντικά" δεν είναι κενό περιεχομένου. Με την αποφασιστικότητα και τη μαχητική σας στάση δίνεται νόημα σ' αυτό το σύνθημα. Με τη μικρή οικονομική στήριξη που σας στέλνουμε, προσπαθούμε και εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε νόημα στην έννοια της ταξικής συναδελφικής αλληλεγγύης.


Συνάδελφοι ψηλά το κεφάλι. Δεν είστε μόνοι!

Αθήνα
20/4/2016

 
Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License