Ανάληψη ευθύνης από τους Anonymous για την επίθεση στην ΤτΕ 3/5/2016

DDOS επίθεση κατά της ιστοσελίδας της ΤτΕ αναγκάζοντας τη να «βγει» εκτός λειτουργίας για έξι ώρες.

     Ανάληψη ευθύνης από τους Anonymous για την επίθεση στην ΤτΕ  3/5/2016

 DDOS επίθεση κατά της ιστοσελίδας της ΤτΕ  αναγκάζοντας τη να «βγει» εκτός λειτουργίας για έξι ώρες.

https://youtu.be/GpGWaa3uCNo

 

Ο Όλυμπος θα πέσει. Με τις δράσεις μας, “ ο Ίκαρος βρήκε το δρόμο του πίσω στην Ελλάδα.”

Χαιρετισμούς στον κόσμο  και τους χαιρετισμούς μας στο παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ

     Είμαστε οι Anonymous

Πριν από λίγες ημέρες κηρύξαμε την αναβίωση της λειτουργίας του Ίκαρου.

Σήμερα η Επιχείρηση Ίκαρος έχει περάσει στην επόμενη φάση.

 Σήμερα αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το ρίξιμο-μπλοκάρισμα του δικτυακού  τόπου της Τράπεζας της Ελλάδα.

Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη, μιας εκστρατείας 30 ημερών  έναντι κεντρικών τραπεζικών συστημάτων  σε όλο τον κόσμο.

δε συγχωρούμε-εμείς δεν ξεχνάμε

Παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ να μας περιμένετε, να μας αναμένετε  

----------------------------------------------------

Προκήρυξη που είχε βγει για την επιχείρηση Ίκαρος :

Χαιρετισμούς στον κόσμο, είμαστε οι Anonymous

https://youtu.be/mf6JGltELzQ

Έχει ειπωθεί ότι η ανθρωπότητα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά ένα μέσο για ένα τέλος και μια νέα αρχή.

Έχουμε δείξει στον κόσμο την δύναμή μας να αρνιόμαστε  την άγνοια, να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες για την καταπολέμηση της καταπίεσης και ακόμη την δύναμη να «ξεκλειδώσουμε»  μια πόρτα για το σύστημα που διαιωνίζει την αδικία.

 Είμαστε σκλαβωμένοι μέσα σε μια μήτρα  «ιδρυμάτων» με την ψευδαίσθηση ότι το κάθε τι στέκεται μόνο του. Αγωνίζονται για την εξουσία, για τα κέρδη, για τα σκουπίδια στο “τραπέζι” που αντιπροσωπεύουν την ανθρωπιστική μείωση των πόρων. Στην πραγματικότητα όμως, οι θεσμοί αυτοί : οι βιομηχανίες όπλων, των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, κυβερνητικοί οργανισμοί και αμέτρητοι άλλοι  έχουν διαμορφώσει αυτό που ήταν κάποτε. Μια συμμαχία των οποίων η διαφθορά  και η φιλαργυρία έχουν γίνει όλο και πιο ξεκάθαρες στον κόσμο  λόγω των  WikiLeaks και των δράσεων  των Anonymous . Αυτή η συμμαχία επιδιώκει τη διατήρηση και τη διαιώνιση της εξουσίας που είναι  και αυτό το «χταπόδι» που λειτουργεί μέσα από τα πλοκάμια του ΔΝΤ, της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ελέγχονται από think-tanks όπως η ομάδα Bilderberg, και το συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων.

 Οι μαριονέτες της εξουσίας που  περιλαμβάνει τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και το υπουργικό του συμβούλιο ,και μέσω αυτών να είναι σε θέση να καταστείλουν την ελευθερία της πληροφόρησης, και μαζί με αυτό την ελεύθερη και ανοιχτή ανταλλαγή-διακίνηση ιδεών που είναι θεμελιώδεις αξίες για την ύπαρξη και την λειτουργία των  Anonymous,  την ικανότητα να βλέπουν πίσω ​​από το πέπλο της εξουσίας, το πολύ «επικίνδυνο σκοτάδι της»(βάζω μια προσωπική έκφραση για καλύτερη ανάγνωση)

 Ποιοι  βρίσκονται πίσω από την δύναμη, πίσω από το θρόνο της πολιτικής εξουσίας; Στο πλαίσιο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος  με επίκεντρο στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, και την Τράπεζα της Αγγλίας.

 Αισθάνονται ασφαλείς στο γυάλινο πύργο τους που χτίστηκε στις σπασμένες πλάτες των εργατών του κόσμου. Ποιοι είναι οι σκοποί τους;Oλα ανθρώπινα ... πάρα πολύ ανθρωπιστικά ... Στην «ανθρωπότητα» τους που βασίζεται  στους περιορισμούς, στο οίκτο και το έλεος που οδηγείται από το φόβο.

                    Αλλά εμείς δεν είμαστε μόνο ανθρώπινοι

 Οι Anonymous είναι κάτι πολύ περισσότερο από ανθρωπιστές. Δεν μας διακατέχει ο φόβος και έλεος για την εξουσία. Είναι καιρός να δείξουμε στον κόσμο την αληθινή δύναμη και το πραγματικό πρόσωπο των απρόσωπων, το ανώνυμο και τα φαντάσματα της κοινωνίας.

 Σαν τον Ίκαρο, οι εξουσίες που θα έχουν πετάξει πάρα πολύ κοντά στον ήλιο  και θα έχει έρθει η ώρα για να ρυθμίσουν τα φτερά της αυτοκρατορίας με τις  φλόγες τους, παρακολουθώντας  το σύστημα τροφοδοσίας τους που βασίζεται  σε μια “στάση λείανσης” να  συντρίψουμε όλα  γύρω τους.

 Πρέπει να χτυπήσουμε στην καρδιά της αυτοκρατορίας τους, για άλλη μια φορά να «βάλουμε ένα γαλλικό κλειδί στο μηχάνημα»

 Αυτήν τη φορά αντιμετωπίζουμε ένα πολύ μεγαλύτερο στόχο, το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Αυτή τη φορά ο στόχος μας είναι το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  και η Τράπεζα της Αγγλίας.

 Αυτό είναι ένα κάλεσμα στα όπλα προς τους αδελφούς μας, οι οποίοι για πάρα πολύ καιρό κοντοστάθηκαν, αλλά έχουν επικρίνει τα πάντα.

Σταθείτε τώρα, πίσω από το πανό των ελεύθερων ανδρών έναντι της τυραννικής μήτρας των θεσμών που μας αντιτίθενται.    

 Πάρτε τα όπλα σας και να στοχεύσετε το Χρηματιστήριο Αξιών της Νέας Υόρκης και της Τράπεζας της Αγγλίας. Αυτή είναι η αρχή του τέλους για τον τερματισμό όλων των άλλων,προς την νέα αρχή. Στην αρχή κάποιοι άνθρωποι μπορεί να χάσουν κάτι από αυτό, αλλά οι εξουσίες κινδυνεύουν να χάσουν πολύ περισσότερα.

«Φέρτε τη βροχή» αδέλφια!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License