ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΜΠΡΟΣΟΥΡΑ "ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ"

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ: “ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ”

post image

Η ραδιοφωνική εκπομπή «Κραυγές απ΄τα Κελιά» του ρ/σ «Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης» 93,8fm (98fm) – Aθήνα  έκδωσε την πρώτη μπροσούρα της αντίστοιχης εκπομπής την «Κραυγές Απ΄τα Κελιά» και ευελπιστεί να γίνει μια συνεχής περιοδική έκδοση  σε τακτά διαστήματα με στόχο τον δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Επιδιώκουμε η μπροσούρα να βγει από τα Αθηναϊκά σύνορα και να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον ελληνικό χώρο – χωρίς διακρίσεις, για αυτό ζητάμε από εσάς την προώθησή της μέσα από  τους αυτοοργανωμένους – αντιεξουσιαστικούς – αναρχικούς χώρους σας ή όπου αλλού εσείς κρίνετε καλό. Η μπροσούρα δίνεται στην τιμή των 2ε ίσα – ίσα για να καλύψει τα βασικά έξοδά της για να προχωρήσει στην επόμενη έκδοση. Και αυτή η επόμενη έκδοση εξαρτάτε από όλους και όλες εμάς αν θέλουμε να συνεισφέρουμε στο να βγει, στο να συνεχίζει να εκδίδεται.

Θα την βρείτε στους αυτοοργανωμένους –αντιεξουσιαστικούς χώρους, καταλήψεις – βιβλιοπωλεία και στέκια.

 

"η εκπομπή ¨Κραυγές Απ΄τα Κελιά", Ρ.Α.Ε 93,8FM (98FM)

http://kraygesapotakelia.espivblogs.net/…/%CE%BA%CF%85%CE%…/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License