Υπάρχει κινηματική δανειστική βιβλιοθήκη στην Αθήνα;

Υπάρχει κινηματική δανειστική βιβλιοθήκη στην Αθήνα;

Υπάρχει μήπως κάποια κινηματική δανειστική βιβλιοθήκη στην Αθήνα, με εκδόσεις πολιτικού περιεχομένου από Ελλάδα και εξωτερικό;

από @ 02/05/2016 6:53 μμ.


Σχεδον σε κάθε στέκι - κατάληψη και από μία. Πήγαινε ή ρώτησε...

από Ν. 03/05/2016 9:47 πμ.


Στο ευτοπικο εργαστηρι-Λεωνιδου κ Θερμοπυλων- Κεραμεικος

από @ 03/05/2016 12:40 μμ.


Απορώ με τον πρώτο που απάντησε άνετα και χαλαρά "πήγαινε ή ρώτησε". Δεν υπάρχει φίλε μου αυτό που ψάχνεις, πήγαινε κατευθείαν στα βιβλιοπωλεία, υπάρχουν ένα σωρό εκδόσεις να διαβάσεις.

από @ 03/05/2016 12:58 μμ.


κάτι γίνεται για τα μάτια του κόσμου σε όλα τα στέκια. αλλά τι θα γίνει και με τα βιβλιοπωλεία του χώρου; να πεινάσουνε οι μικροεπιχειρηματίες μας; γι' αυτό σε κοιτάνε σα λήτη, για να τα αγοράσεις τα βιβλία απ' τα σωστά πάντα μέρη ώστε να σε μάθουνε και να δούνε τι σηκώνει η τσέπη σου.

από για σκέψου το πιο πρακτικά 04/05/2016 2:14 μμ.


Στην πραγματικότητα οι υπηρεσίες δεν έχουν λόγο να πάνε σε ένα στέκι για να προμηθευτούν κάποια έκδοση. Μπορούν να πάνε στο βιβλιοπωλείο, ή στο Μοναστηράκι. Θα βρουν ό,τι θέλουν και δε θα έρθουν σε επαφή με κανέναν. Οπότε ο λεκτικός/σωματικός/ψυχολογικός τραμπουκισμός οποιουδήποτε δεν είναι οικεία φάτσα ("δικός μας" οι γνωστές βλακείες) φανερώνει πόσο αγράμματοι κάφροι είναι αυτοί που έχουν αναλάβει (αυτόκλητα) το face control των στεκιών.


Σε 2-3 βιβλιοπωλεία που ρώτησα στο κέντρο της Αθήνας είχαν μόνο ελληνικές εκδόσεις, τίποτα από εξωτερικό.

από @ 05/05/2016 6:03 μμ.


Καλύτερα ψάξε στο internet για να παραγγείλεις ηλεκτρονικά. Υπάρχουν πάρα πολλές συλλογικότητες στο εξωτερικό που έχουν και ηλεκτρονικό κατάστημα και μπορείς να παραγγείλεις με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License