Πανικόβλητος ο Trump σε προγραμματισμένες του ομιλίες στην Καλιφόρνια(εκτεταμένες συγκρούσεις)-φώτο+Βίντεο(συνολική ενημέρωση)

Πανικόβλητος ο Trump σε προγραμματισμένες του ομιλίες στην Καλιφόρνια(εκτεταμένες συγκρούσεις)-φώτο+Βίντεο(συνολική ενημέρωση)

post image

Πανικόβλητος ο Trump σε προγραμματισμένες του ομιλίες στην Καλιφόρνια(εκτεταμένες συγκρούσεις)-φώτο+Βίντεο(συνολική ενημέρωση)

Τρίτη/26/4/2016

Πριν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Anaheim(Καλιφόρνια) διαδηλωτές εναντίον του φασίστα ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την προεδρεία των Η.Π.Α Donald Trump κατέκλυσαν την περιοχή και συγκρούστηκαν με τους φασίστες υποστηρικτές του και την αστυνομία.

Πέμπτη 28/4/2016

 Οι δρόμοι είχαν αποκλειστεί στην  Costa Mesa (Καλιφόρνια) όπου πέρναγε Trump και οι συγκρούσεις είχαν γενικευτεί. Να σημειωθεί εδώ ότι οι υποστηρικτές φασίστες του Donald Trump είναι και πολλά μέλη της περιβόητης μεγαλύτερης φασιστικής οργάνωσης των Η.Π.Α που δεν είναι στις δόξες της αλλά προσπαθεί με τέτοια οικονομικά κέντρα και υποψήφιους προέδρους να ξαναέρθει στο προσκήνιο, της Κου-Κλουξ-Κλαν .17 άτομα συνελήφθησαν από τις συγκρούσεις.

ΒΙΝΤΕΟ:

https://www.indybay.org/uploads/2016/04/30/13-trump-fox-fencejumper.mp4

(εδώ φεύγει πανικόβλητος)

https://www.indybay.org/uploads/2016/04/30/14-trump-juliacarriewong-sisepuedesurge.mp4

https://www.indybay.org/uploads/2016/04/30/15-trump-juliacarriewong-fuckdonaldtrump.mp4

https://www.indybay.org/uploads/2016/04/30/17-trump-occupyoakland-crowd.mp4

https://www.indybay.org/uploads/2016/04/30/19-trump-baysolidarity-dancing.mp4

https://www.indybay.org/uploads/2016/04/30/20-trump-baysolidarity-whichside.mp4

 

  Παρασκευή 29/4/2016  

Ο  Trump είχε προγραμματισμένη ομιλία στο Burlingame(Καλιφόρνια) Οι αντιφασίστες διαδηλωτές μπλοκάραν  τους δρόμους και συγκρούστηκαν με την αστυνομία. Οδοφράγματα στήθηκαν και τα φανταχτερά εγκαίνια της σύμβασης ενός έργου με την παρουσία του Trump χάλασαν.

BlackOUT συλλογικότητα(στόχοι):

Απόρριψη πολιτικής επίσκεψης του Donald Trump στην Βόρεια Καλιφόρνια

Δράσεις εναντίον της Silicon Valley-εταιρείες τεχνολογίας που χρηματοδοτούν  τον Trump

Δράσεις για την ενδυνάμωση της προβολής των μαύρων φωνών , και άλλες φωνές που έχουν δεχθεί τον φασισμό και τον ρατσισμό που αντιπροσωπεύει ο Trump

 Απαίτηση  ριζικού  μετασχηματισμού  της αμερικανικής δημοκρατίας όπου οι μαύροι άνθρωποι να έχουν  ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες με τους άλλους. Πραγματική ισότητα και δικαιοσύνη

Πηγή περιγραφής- https://www.indybay.org/newsitems/2016/04/30/18785794.php#18785806

 

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License