Λίγα λόγια για το παλιό κολυμβητήριο και την πλαζ-ΑΓΥΙΑ -ΠΑΤΡΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

post image

Λίγα λόγια για το παλιό κολυμβητήριο και την πλαζ.(ένα μικρό δείγμα υλικού φωτογραφικού από Ελληναράδικη παιδεία)
 Όλοι θυμούνται τον καταιγισμό προπαγάνδας της μικροαστικής ρατσιστικής αντίληψης όταν το παλιό κολυμβητήριο στην περιοχή της έξω ΑΓΥΙΑΣ ήταν καταφύγιο για τους κατατρεγμένους αυτού του κόσμου. Τσούρμο της γης οι κολασμένοι με σκοπό την Ιταλία να προσπαθούν να μπουν σε μια νταλίκα για Ιταλία με τις ευθύνες ΜΑΣ. Ψηφίζοντας άλλοι την έμμεση συμμαχία των προθύμων γερακιών μέσω των καθεστωτικών κομμάτων που είναι μαριονέτες των Η.Π.Α πχ ιμπεριαλιστική επέμβαση στο Αφγανιστάν και αυτών που δεν οργανώθηκαν να αντιμετωπίσουν αυτήν την λαίλαπα του φασισμού. Πρωτοστατούσαν οι πρωτοκλασάτοι δημοσιογράφοι της Πάτρας που τώρα υμνούσαν τον δήμαρχο για μια γενναία επίθεση στα χειμερινά ανάκτορα….της ξαπλώστρας. Και βέβαια ο ακροδεξιός πρόεδρος των νταλικέρηδων τότε πάνω στα νεκρά πτώματα μεταναστών  από νταλίκες. Κάθε ημέρα κυρίως Άνοιξη-Καλοκαίρι που μαζευόταν πολύ κόσμος για γυμναστική και μπάνιο άρχιζαν οι κατάρες για τους μετανάστες, τα ανθρώπινα σκουπίδια που βρωμίζουν την περιοχή. Ενώ πλήθος άθλιας προπαγάνδας κι από γκαιμπελίσκους πχ Dete-SUPER B-ΤΕLE TIME που έφθαναν στο σημείο να μιλάνε για επιθέσεις από μετανάστες ακόμα και σεξουαλικής μορφής βίας χωρίς στοιχεία. Και τώρα; Που δεν υπάρχει ούτε ένας μετανάστης; Ας τα σκεφτόντουσαν νωρίτερα κι ας κοιτούσαν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

 

* Υπόλοιπες φωτογραφίες για τώρα της περιοχής του παλιού κολυμβητηρίου από τα "καθαρά ελληνικά" σκουπίδια

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=480565145469704&id=450728621786690(σύντομα στο ESPIN)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License