Αυτοδιαχειριζόμενο Φωτοτυπείο "Μαύρες Σελίδες"

Το πλαίσιο λειτουργίας του Αυτοδιαχειριζόμενου Φωτοτυπείου Μαύρες Σελίδες

Στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης και της αυτοδιαχείρησης αποφασίσαμε να στήσουμε μια νέα δομή στην πόλη της Βέροιας.

Για την κάλυψη των αναγκών του κινήματος δημιουργήσαμε τη συνέλευση φωτοτυπείου Μαύρες Σελίδες ως ένα ακόμα εργαλείο στα χέρια μας. Το εγχείρημα στηρίχθηκε από όλο το κίνημα της Βέροιας καθώς και από το 3ήμερο Φεστιβάλ Ελευθερίας ( Βεργίνα vol. 6 )

Το φωτοτυπείο καλύπτει ανάγκες όπως αφίσες, μπροσούρες, κείμενα, τρικάκια, αυτοκόλλητα σε μεγέθη μέχρι Α3.

Σκοπός του εγχειρήματος είναι να αποτελέσει όπλο αντιπληροφόρησης ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας, καταστολής, φίμωσης και καθεστωτικής προπαγάνδας. Στόχος μας είναι η ανατροπή του υπάρχοντος μέσω της ελεύθερης έκφρασης του ανατρεπτικού και επαναστατικού λόγου και δράσης.
Προτάσοντας την αυτοοργάνωση, την αξιοπρέπεια, τη συντροφικότητα, χτίζουμε τις βάσεις για μια κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας και δικαιοσύνης.

Η συνέλευση Μαύρες Σελίδες λειτουργεί αντιεμπορευματικά, ενάντια σε κάθε κέρδος, με οριζόντιες δομές και συλλογικά. Αποτελείται απο ανθρώπους του κινήματος της πόλης της Βέροιας και είναι ανοιχτή προς συνδιαμόρφωση με όποια συλλογικότητα ή ατομικότητα δρα στα πλαίσια του αγωνιστικού κινήματος.

Για την αυτοδιαχείρηση των ζωών μας και για την κοινωνική επανάσταση.

Αυτοδιαχείριζόμενο Φωτοτυπείο Μαύρες Σελίδες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License