ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!

Τα εργασιακά κάτεργα της Λιοσίων 104 και Συγγρού 61 ανήκουν Κωνσταντίνο Λεβέντη του Αθανασίου και ΑνδρέαΓκιζιώτη του Γεωργίου! Αντιπρόεδρος τουλάχιστον στη Λιοσίων 104 η Γεωργία Μπούνα! Εκμεταλλευτές του εργατικού μόχθου του αισχίστου είδους! Η πιο σιχαμερή μορφή καπιταλι(η)στών-αφεντικών! Δεν αρκεί μόνο να μην εργάζεται κανένας στις γαλέρες τους αλλά να συντριβούν! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ON SIGHT and ΒΥ ALL MEANS!

από Α 17/04/2016 1 πμ.


Στο κάτεργο της Λιοσίων 104 πληροφοριακά να ενημερώσω ότι έχουν προσληφθεί 2 ομάδες των τριών μπράβων (τρομάρα τους) που εποπτεύουν αν οι σκλάβοι εκτελούν σωστά τα καθήκοντά τους, ενώ συνομιλούν μόνο με τους προϊστάμενους κάθε τμήματος. Προφανώς προσλήφθηκαν μετά από συνεχόμενα περιστατικά διαπληκτισμών με όσους αντέδρασαν απέναντι στην καπατάτηση όλων των στοιχειωδών ανθρωπινων δικαιωμάτων. Πριν τσακιστούν τα αφεντικά, ας τσακιστούν τα τσιράκια τους... ή μάλλον από κοινού.....

από @ΑNARCHODIALER 17/04/2016 9:27 πμ.


Πρίν, κατά τη διάρκεια,μετά! Ξεχωριστά ή/και ταυτοχρόνως, αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει και θα γίνει! Τσιράκια,ρουφιάνοι,γλείφτες,τσάτσοι,λακέδες,σφουγγοκωλάριοι και λοιπά "τρωκτικά"(ζητώ συγγνώμη απο τη συμπαθέστατη αυτή τάξη των θηλαστικών), της εξουσίας των αφεντικών! Έχουν διαλέξει στρατόπεδο, και θα τύχουν της πρέπουσας αντιμετώπισης! Υπάρχει να πω εδώ,τεράστιος όγκος στοιχείων για τους εν λόγω, αλλά και για άλλους παρόμοιους εκμεταλλευτές! Ας προσθέσει όποιος θέλει στοιχεία προς ενημέρωση και περαιτέρω αξιοποίηση!

 


ΠΑΜΕ! (Όχι η γνωστή οργάνωση). ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΟΔΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 125 ,Τ.Κ. 16561, Α.Δ.Τ. Π 000761, Α.Φ.Μ. 042375230. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΙΖΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ 18, Τ.Κ.16346 , Α.Δ.Τ. Σ 130484, Α.Φ.Μ. 021880282. Συντρόφισσες/οι, ειδικὀτερα κότοικοι των παραπάνω παριοχών, όπου τους δείτε πείτε τους και καμμά "καλημέρα" μετά "χειραψίας". Περιγραφή: 1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ψηλός (1.85-1.90), μελαχρινός,γκριζαρισμένος, ηλικίας 50+ casual ντύσιμο (συνήθως, τέτοια εποχή με βερμούδες) κλασικός κλαρινογαμπρός. 2) ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΙΖΙΩΤΗΣ κοντός (1.65-1.70) καράφλας με λίγα λευκά μαλλιά, γκριζαρισμένο μούσι, ηλικίας 55+  συνήθως κυριλέ ντύσιμο (κουστούμι-γραβάτα),τύπος (ψευτό)ιντελεκτουέλ! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ! Θα δημοσιευθούν συντόμως και άλλα στοιχεία για τους παραπάνω και λοιπούς αιμοπότες εκμεταλλευτές επιχειρηματίες και τα κάτεργά τους! Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙ(Η)ΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ! Σύντροφοι/ισσες, δημοσιοποιήστε στοιχεία για όλα τα αφεντικά και τα εγκλήματά τους! ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License