Σκουριές, Χαλκιδική

Η ζωή δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Κάποιοι σχετικά λίγοι συνεχίζουν να μην τη διαπραγματεύονται. Κλειστή παραμένει από τις 11:00 το μεσημέρι του Σαββάτου η κεντρική πρόσβαση στο εργοτάξιο των Σκουριών, στη θέση Χοντρό Δέντρο. Οι αγωνιζόμενοι παραμένουν στο σημείο όπου και θα διανυκτερεύσουν.

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ". ΟΙ "ΣΚΟΥΡΙΕΣ" ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ

 

Η ζωή δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Κάποιοι σχετικά λίγοι συνεχίζουν να μην τη διαπραγματεύονται. 

Κλειστή παραμένει από τις 11:00 το μεσημέρι της Παρασκεύης η κεντρική πρόσβαση στο εργοτάξιο των Σκουριών, στη θέση Χοντρό Δέντρο. Οι αγωνιζόμενοι παραμένουν στο σημείο όπου και διανυκτέρευσαν. 

Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σήμερα Σάββατο με κεντρικό θέμα τα τελευταία πορίσματα του ΙΓΜΕ που επιβεβαιώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις ανησυχίες και ενστάσεις των κατοίκων και αλληλέγγυων σχετικά με το πρόβλημα, εκτός των άλλων, και της παρουσίας αμιάντου στη μεταλλοφορία των "παραγωγικών" Σκουριών. Πάνω στο θέμα η πραγματική κοινωνία απαντά αντιστεκόμενη. Οι εργαζόμενοι ας αναλογιστούν τη θέση τους μέσα στο υπερτοξικό περιβάλλον της Eldorado αλλά και οι αρμόδιοι για την δημόσια υγεία φορείς (ιατρικοί σύλλογοι, υπουργεία κλπ) ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Η ανάγκη στήριξης είναι δεδομένη και αναμένεται ότι πολλοί πραγματικοί άνθρωποι θα ανταποκριθούν.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

 

]

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License