[Τετ.13/4, 8μμ] Κάλεσμα στη συνέλευση του Συντονιστικού δράσης / …μπροστά στις Κυριακές 24/4 & 8/5

...

[Τετ.13/4, 8μμ] Κάλεσμα στη συνέλευση του Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια / …μπροστά στις Κυριακές 24/4 & 8/5

 

H επόμενη συνέλευση του Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια θα γίνει την Τετάρτη 13/4 στις 8μμ ακριβώς στα γραφεία του ΣΥΒΧΨΑ (Λόντου 6, Εξάρχεια).

Μπροστά μας έχουμε δύο ακόμα Κυριακές, την Κυριακή 24/4 και την Κυριακή 8/5, με τα εμπορικά καταστήματα να είναι και πάλι ανοιχτά (σύμφωνα με το νόμο για τις «8 Κυριακές» που εξακολουθεί να ισχύει).

Η συνέλευση μας προφανώς και πάλι είναι ανοιχτή σε όσα σωματεία και συλλογικότητες, συναδέλφισσες και συναδέλφους βρέθηκαμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις και σε όλες τις σχετικές παρεμβάσεις μας όλη την περασμένη περίοδο και γενικά σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν/συντονίσουν δράση για το ζήτημα αυτό.

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια syntonistikokyriakes.espivblogs.net

 

> Σημειώνουμε ότι την Τετάρτη 13 Απρίλη, οπότε και θα γίνει η επόμενη συνέλευση, συμπληρώνονται 2 χρόνια ακριβώς από την πρώτη απεργιακή κινητοποίηση του Συντονιστικού δράσης (13/4/2014) στην Ερμού, που είχε σηματοδοτηθεί από τη μαζική συμμετοχή συναδέλφων και αλληλέγγυων, τις δεκάδες απεργιακές περιφρουρήσεις σε εμπορικά καταστήματα και την επίθεση των ΜΑΤ. Δύο χρόνια μετά τη μάχη της Κυριακής 13 Απρίλη 2014 (και όσων μαχών προηγήθηκαν κατά τα προηγούμενα χρόνια αλλά και όσων ακολούθησαν από τότε μέχρι και σήμερα) συνεχίζουμε και προσπαθούμε να δυναμώσουμε το δίκαιο αυτό αγώνα.

Κάποιες από τις πρώτες αφίσες του Συντονιστικού δράσης:

   

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License