Καλεσμα στην απεργια (Χανια)


post image

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της αριστεράς του κεφαλαίου προορίζεται για να πλήξει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τον κόσμο της εργασίας, της επισφάλειας και των συντάξεων. Υπό τις επιταγές των ντόπιων και των διεθνών αφεντικών και κυβερνώντων, επιχειρείται το πετσόκομμα στις επικουρικές συντάξεις και στα επιδόματα και η κατά αναλογία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σύμφωνα με τις εισφορές του ασφαλισμένου. Ακόμα, η ενοποίηση των ταμείων θα επιφέρει αυξήσεις στις εισφορές κυρίως των αγροτών και των επαγγελματιών, μείωση αναπηρικών συντάξεων, μείωση του εφάπαξ κατά 10% και  εν τέλει  μείωση ολόκληρης της σύνταξης (εθνική και αναλογική) κατά αναλογία με  τον μέσο όρο προσδόκιμου ζωής, είτε με την αύξηση της ανεργίας, είτε με την μείωση του Α.Ε.Π.
Μακριά από λογικές ανάθεσης, εφησυχασμού και ματαιοπονίας, οι καταπιεσμένοι αυτού του κόσμου, είναι αναγκαίο να οργανωθούμε συλλογικά και να προασπίσουμε τα ταξικά μας συμφέροντα. Μέσα από συνεχή αγώνα, κόντρα σε πάσης φύσεως εργατοπατέρες, οφείλουμε να σταθούμε απέναντι στους δυνάστες μας και στην σύγχρονη βαρβαρότητα που θέλουν να μας επιβάλουν.

ΑΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ7/4 11:00
πλατεία ΑΓΟΡΑΣ

 

Συλλογικοτητα azadi

azadi@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License