Ενημέρωση για την δεύτερη διανομή ειδών στο λιμάνι σε πρόσφυγες και μετανάστριες/ες το Σάββατο 2/4

Ενημέρωση για την δεύτερη διανομή ειδών στο λιμάνι σε πρόσφυγες και μετανάστριες/ες το Σάββατο 2/4 - Επόμενη συνέλευση στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Αμφιάλη την Δευτέρα 11/4 στις 18.30

Σε συνέχεια της προηγούμενης διανομής ειδών πρώτης ανάγκης, το Σάββατο 2/4 προχωρήσαμε με την συνδρομή δεκάδων αλληλέγγυων στην διανομή των υπολοίπων ειδών, που είχαν συγκεντρωθεί στην εκδήλωση της 21/3, σε πρόσφυγες και μετανάστριες/ες στο λιμάνι και δη στις πύλες Ε3 και Ε1 και στην πέτρινη αποθήκη.
Η επόμενη συνέλευσή μας θα πραγματοποιηθεί εκ νέου την Δευτέρα 11/4 στις 18.30 στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη", Εμμ. Μπενάκη 70 στην Αμφιάλη, με στόχο την συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης στις περιοχές μας σε σχέση με το προσφυγικό/μεταναστευτικό και υπό αναμονή για τις κρατικές ανακοινώσεις και κινήσεις για την εκκένωση των εγκαταστάσεων στο λιμάνι του Πειραιά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License