Να Γίνουν Δεκτά Τα Αιτήματα Της Fadik Adıyaman Που Κάνει Εδώ Και 60 Μέρες Απεργία Πείνας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Για Να Γίνουν Δεκτά Τα Αιτήματα Της Fadik Adıyaman


Η Fadik Adıyaman είχε συλληφθεί στις 2 Φεβρουάριου του 2016 στην Τουρκία στην πόλη Αydın. Τώρα κρατείται στην φυλακή Tekirdağ- τύπου T- σε ένα μικρό κελί και είναι μόνη της. Συνεχίζει την απεργία πείνας εδώ και 60 μέρες κατά της απομόνωσης και των αυθαίρετων συνθηκών. Το αίτημα της είναι να μεταφερθεί διπλά στις συντρόφισσες της.
Η Fadik Adıyaman είναι αγωνίστρια.
Έχει 2 παιδιά.

Έμεινε στην περιοχή Αρμουτλού και εκεί είχε συμμετάσχει σε κάθε δράση στον δρόμο για το νερό, το ρεύμα, το δικαίωμα στέγασης και κατά στο γκρέμισμα των σπιτιών και την διαφθορά.
Στην διάρκεια απεργία πείνας μέχρι θανάτου που είχε ξεκινήσει τον Οκτώβρη του 2000 μέχρι το 2007 με αποτέλεσμα 122 μάρτυρες συμμετείχε σε όλες τις δράσεις ,για να γίνουν δεκτά τα αιτήματα των πολιτικών κρατουμένων.
Εξαιτίας του αγώνας της , καταδικάστηκε ως μέλος παράνομης οργάνωσης και αναγκάστηκε να φύγει από την Τουρκία. Ήρθε στην Ελλάδα και συμμετείχε σε αγώνα για τα δικαιώματα των λαών και των εργαζομένων.
Μια αγωνίστρια που όλη τη ζωή της πάλεψε, βασανίσθηκε, φυλακίσθηκε. Αλλά δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι.
Τώρα βρίσκετε σε ένα κελί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση . Έχει υψηλή πίεση, χαμηλό ζάχαρο και τάση για εμετούς . Τρέχει αίμα από την μύτη της.
Η Τουρκία με κάθε μέσον συνεχίζει την καταπάτηση των δικαιωμάτων. Ακόμα και για βασικά δικαιώματα δίνεται μάχη.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Για Να Γίνουν Δεκτά Τα Αιτήματα Της Fadik Adıyaman
4 Απρίλιου Δευτερά στις 6 μ.μ
ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΗΣ)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License