Παρών και ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας στο συνέδριο της Χρυσής Αυγής

Παρών και ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας στο συνέδριο της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Evia Top, ο εικονιζόμενος σε κόκκινο κύκλο στη φωτογραφία (που ανέβασε η Χρυσή Αυγή στο σάιτ της) είναι ο Λάμπρος Χουλιάρας, πρώην αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας και πλέον εν αποστρατεία.

Αυτό που προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι σε δημοσίευμα του τοπικού τύπου στις 12/4/2014, η προαγωγή του Χουλιάρα στη διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας προβαλλόταν λίγο πολύ ως “αντίδοτο” στις προϋπαρχουσες διασυνδέσεις αντρών της ΕΛΑΣ και Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι μετά τη δολοφονία Φύσσα και την εκκίνηση της ποινικής δίωξης για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μεταξύ άλλων ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας Ευάγγελος Φλεβάρης και ο Διοικητής της Ασφάλειας Χαλκίδας Παρασκευάς Γάτος, εξαιτίας της σκανδαλώδους ανοχής που επεδείκνυαν στη δράση της Χρυσής Αυγής.

Ανέφερε συγκεκριμένα το Eviazoom:

“Ο Ευβοιώτης Λάμπρος Χουλιαράς στο τιμόνι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, κάτι που έπρεπε να είχε συμβεί για πολλούς, στις προηγούμενες τοποθετήσεις – κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, λόγω των μεγάλων επιτυχιών του και των υποθέσεων που είχε εξιχνιάσει στην Εύβοια.

Το όνομα του, συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο στις φετινές τοποθετήσεις της ΕΛ.ΑΣ, για την θέση του Αστυνομικού Διεθυντή Εύβοιας και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να αναλάβει τον Νομό, σε μία δύσκολη καμπή, μετά τις διαθεσιμότητες των αστυνομικών και την γνωστή ιστορία με την Χρυσή Αυγή.

Με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη, ο Λάμπρος Χουλιαράς μετακινήθηκε από την Δ΄Αστυνομική Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής, που ήταν αστυνομικός διευθυντής, στην περιφερειακή Αστυνομική Διευθυνση Στερεάς Ελλάδας, ως Αστυνομικός Διευθυντής τάξης Εύβοιας.

Επίσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, μετακινήθηκε ο Υποδιευθυντής του Αστυνομικού τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα, Ευάγγελος Λεμπιδάκης, ως βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντή Τάξης Εύβοιας, κ. Χουλιάρα”.

Μέχρις στιγμής δεν έχει υπάρξει διάψευση του δημοσιεύματος.

Θυμίζουμε εδώ ότι στην έρευνα του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 30 Οκτωβρίου 2013, θεωρήθηκε ότι: “δεν διαπιστώνονται συγκροτημένες ομάδες εν ενεργεία αστυνομικών, που να επιδιώκουν κοινό εγκληματικό σκοπό και να τελούν μεταξύ τους σε τέτοια σχέση ώστε να αισθάνονται έναντι αλλήλων, ως ενιαία μονάδα. Δεν συγκροτούνται “πυρήνες” ή (αδιαφανείς) “φράξιες” ή παρασυνταγματικοί πόλοι στην Ελληνική Αστυνομία, που στο σύνολό της αποτελεί πυλώνα της δημοκρατικής τάξης”.

Διαβάστε το κείμενο της Πολιτικής Αγωγής για το πόρισμα της ΕΛΑΣ εδώ: Η απάτη της έρευνας Δένδια για τη διασύνδεση ΕΛΑΣ-νεοναζί.

 

πηγή αναδημοσίευσης-http://jailgoldendawn.com/2016/03/29/%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License