Χανιά: Πανό για Α. Αγοραστό


post image

Στις 12/04/2014 κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Βιολογικό στέκι Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε εισβολή μπάτσων στο χώρο και κατά τις συμπλοκές υπήρξαν συλληφθέντες, οι οποίοι εκδιώκονται με κακουργηματικού χαρακτήρα ποινές, εκ των οποίων ένας από αυτούς είναι από την πόλη της Λάρισας. Συγκεκριμένα 3 Κακουργήματα , 2 πλημμελήματα ,δικάσθηκε (παρουσία μόνο του δικηγόρου)και τιμωρείται εκδικητικά με τη βαρύτατη ποινή των 25 ετών (κατά συγχώνευση 20 έτη φυλάκισης) τα όποια είναι μη εξαγοράσιμα, ενώ του προστεθήκαν άλλα 3 έτη από την αναστολή.

O σύντροφος δικάστηκε με τρομονόμο για απλή σύλληψη έξω από τα πανεπιστήμια και αυτή τη στιγμή καταζητείται από τις αρχές.

Να μην αφήσουμε καμία κατασταλτική κίνηση του κράτους αναπάντητη.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License