Μεθόδευση της αντιτρομοκρατικής και της Διεύθυνσης Μεταγωγών

.

Μεθόδευση της αντιτρομοκρατικής και της Διεύθυνσης Μεταγωγών

Μεχρι και αυτη τη στιγμη ο συντροφος Πάνος Μιχαλάκογλου δεν εχει μεταχθει στα δικαστήρια της Λουκάρεως. Οι μπατσοι του Μεταγωγων παρουσιασαν ψευτικο χαρτι οτι δηθεν ο συντροφος δεν επιθυμουσε τη μεταγωγη του για τη δικη. Η εδρα του δικαστηριου θελει να ξεκινησει η δικη με τον συντροφο  να ειναι απων.

Την ιδια ωρα ο Μιχαλακογλου ηρθε σε επαφη με την υπηρεσια των φυλακων οπου οι ιδιοι δηλωνουν αναρμοδιοι ριχνοντας το φταιξιμο στην Διευθυνση Μεταγωγων.

Αυτη την ωρα η δικηγορος του Πάνου η Αννυ Παπαρουσου δινει πραγματικη μαχη στη δικαστικη αιθουσα ωστε να μη γινει η δικη χωρις την παρουσια του συντροφου.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΙΧΑΛΑΚΟΓΛΟΥ

από αλληλέγγυοι 18/03/2016 1:10 μμ.


Το δικαστήριο τελικά πήρε αναβολή για Δευτέρα 21/3

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License