ΒΙΝΤΕΟ: o Ρουπακιάς λίγο πριν τη δολοφονία του Φύσσα στην αντίθετη λωρίδα δίπλα στους μπάτσους

ΒΙΝΤΕΟ: o Ρουπακιάς λίγο πριν τη δολοφονία του Φύσσα στην αντίθετη λωρίδα δίπλα στους μπάτσους

Την  Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, η εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου στον ALPHA ηταν αφιερωμένη στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Μίλησαν: η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου από Χρυσαυγίτες Παύλου Φύσσα, ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα Ανδρέας Τζέλλης, οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγης των Αιγύπτιων ψαραδων Κώστας Παπαδάκης και Τάκης Ζωτος.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή, εδώ.

Στο youtube, έχουν ήδη αναρτηθεί βίντεο της εκπομπής, ανάμεσά τους: οι παρεμβάσεις του Κώστα Παπαδάκη και του Τάκη Ζώτου (από την Παντιέρα) και το βίντεο από παρακείμενο κατάστημα τη βραδιά της δολοφονίας Φύσσα.

https://youtu.be/k07WJ-5eH1Y   https://youtu.be/2nhQiMUlD64   https://youtu.be/opXKD38ByVI   πηγή αναδημοσίευαης-http://jailgoldendawn.com/2016/03/09/%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%8D-alpha-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/    

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License