20.000 Τουρκικές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις στις πόλεις Nusaybin, Gever και Sirnak

Δευτέρα 14/3/2016

post image

20 χιλιάδες τουρκικές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις  φέρεται να έχουν αναπτυχθεί μόνο στην κουρδική  πόλη Gever/Yuksekova, μια περιοχή με συνολικό πληθυσμό 116.000 ανθρώπων. Χιλιάδες τάνκς  και στρατιωτικό προσωπικό  έχουν επίσης αναπτυχθεί στην πόλη Nusaybin. Και οι δύο πόλεις έχουν τεθεί υπό πλήρη πολιορκία από χθες το βράδυ, και οι οποίες βομβαρδίστηκαν  βαριά από τις τουρκικές κρατικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν υπάρχουν νέα από Nusaybin,  Gever ή Sirnak, αλλά αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι μια σφαγή διεξάγεται, φωνές που κλαίνε για βοήθεια πνίγονται στον εκκωφαντικό ήχο του κόσμου που σωπαίνει. Ο δεύτερος μεγαλύτερος στρατός του ΝΑΤΟ ενάντια σε απάτριδες ανθρώπους που απαιτούν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματά τους.

 

 

Πηγή: https://www.facebook.com/Save-Kobane-297459630456872/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License