[Κυψέλη] Επίθεση αστυνομικών σε μετανάστες στη Κυψέλη

Ρατσιστική επίθεση στη κυψέλη απο αστυνομικούς σε μετανάστες και παράνομες συλλήψεις.

Στις 9:38 μμ, κάτω απο τη πλατεία Αμερικής, στη διασταύρωση Ιεροσολύμων και Μηθύμνης, ρατσιστές τραμπουκόμπατσοι με μηχανές απο το Α.Τ Κυψέλης, επιτέθηκαν αναίτια σε αφρικανούς μετανάστες και τους στήσανε επιτόπου στο τοίχο. Ενω δεν βρήκαν τίποτα πάνω τους στο σωματικό έλεγχο, τους βάλανε χειροπέδες βίαια (τον ενα απο αυτούς τον χτύπησαν ενω του τις παιρνούσαν) και τους τραμπούκιζαν ενω τους έβριζαν.

Ενας τραμπούκος απο αυτούς κατέβηκε απο το μηχανάκι και με μπόλικο θράσος έδιωξε τους περαστικούς που παρακολουθούσαν το περιστατικό... Πήγε λίγο πιο πέρα και συνομίλησε με εναν "περίεργο" εκεί κοντά (ρατσιστάκι που έκανε καταγγελία, ρουφιάνος ή λίτης ηταν...) και κάλεσε περιπολικό απο τον ασύρματο.

Η μπατσαρία έχει αποθρασυνθεί και κάνεις συνέχεια ρατσιστικές επιθέσεις ειδικά στη Κυψέλη και στη Βικτώρια.

από Περάστικος 05/03/2016 1:13 μμ.


Τα άτομα που πιάσανε δεν αντιστάθηκαν ΚΑΘΟΛΟΥ και πρέπει να σημειωθεί αυτό. Δεν αντιστάθηκαν ουτε οταν τους βάζανε χειροπέδες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License