Ανακοίνωση της ΑΔΥΕ

Στεκόμαστε απέναντι στο κράτος και τις μαφίες του. Δεν θα περάσουν.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

 

Ξημερώματα Σαββάτου 27/02, τρεις σύντροφοι από το Κ*ΒΟΞ δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από τσιράκια μαφιόζων, επειδή ακριβώς, όντας συνεπείς στον αγώνα ενάντια στον κοινωνικό κανιβαλισμό που υποθάλπει το κράτος, υπερασπίστηκαν μία διερχόμενη από την Πλατεία Εξαρχείων που δέχτηκε σεξιστική επίθεση από τα εν λόγω κατακάθια.

 

Η συστηματική προσπάθεια να απολέσουν τα Εξάρχεια την πολιτική τους στόφα μέσω της μετατροπής τους σε εμπορευματοποιημένη γειτονιά συνεχίστηκε τα τελευταία χρόνια με την εγκατάσταση στην περιοχή ομάδων μαφίας και εμπορίας κάθε λογής ναρκωτικών. Η απάντηση συλλογικοτήτων, καταλήψεων και πολιτικών εγχειρημάτων της περιοχής ήταν η ανένδοτη καθημερινή πάλη κατά της στοχευμένης υποβάθμισης και της επικράτησης σεξιστικών, ρατσιστικών και ανθρωποφάγων συμπεριφορών.

 

Η ΑΔΥΕ συμμετέχει σε όλες τις δράσεις αντίστασης της γειτονιάς ενάντια στα παρακρατικά (κάθε κυβέρνησης) εντεταλμένα αποβράσματα και τις πρακτικές τους και  θα συνεχίσει να το κάνει. Η αλληλεγγύη μας στους τρεις συντρόφους είναι αδιαπραγμάτευτη και έμπρακτη.

 

Στεκόμαστε απέναντι στο κράτος και τις μαφίες του. Δεν θα περάσουν.

 

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΥΓΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License