Παίρνουμε το δρόμο ενάντια στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης-(ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ)-Nantes

” Σπάμε” τον νόμο εκτατής ανάγκης στον δρόμο.

post image

Παίρνουμε το δρόμο ενάντια στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης-(ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ)

  Κατά τη διάρκεια των δράσεων της εβδομάδας έγιναν αρκετές συζητήσεις και συμμετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι σε διαφορετικές θέσεις κάθε βράδυ. Για τοπικά θέματα, σε εθνικό επίπεδο σε σχέση με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης  και  διεθνή σοβαρά θέματα  όπως τους αγώνες στο Μεξικό, την κουρδική αντίσταση .

 Το αποκορύφωμα αυτής της εβδομάδας μετά από τις συλλογικές συζητήσεις για τις δράσεις ήταν η διαδήλωση το Σάββατο.

 Παρά την πολύ μεγάλη αστυνομική παρουσία με πάνω από 350 ένοπλους μπάτσους στους δρόμους  500 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν, έγιναν ανακοινώσεις –ομιλίες και μετά βγήκαν στους δρόμους της Nantes να διαδηλώσουν. Οι εκατοντάδες διαδηλωτές που βγήκαν στον δρόμο ενάντια στον τρόμο της καταστολής αυτήν την κρίσιμη περίοδο(προσφυγικό κτλ) είναι μια νίκη.

 Η πορεία είχε πολύ καλό παλμό και είχε οργανωθεί πάρα πολύ καλά ώστε να μην υπάρχουν τραυματίες, συλλήψεις(περιφρούρηση κτλ),γίνανε κάποιες συγκρούσεις, γραφτήκαν συνθήματα, πέσανε δακρυγόνα .” Σπάμε” τον νόμο εκτατής ανάγκης στον δρόμο.- http://gr.euronews.com/2015/11/19/france-s-state-of-emergency-what-will-it-mean-for-the-french/

                                                                                                                 

Θα σας δούμε στους αγώνες!

 

Πηγή περιγραφής

https://nantes.indymedia.org/articles/33442

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License