Σ. Ξηρός, Ben Carson, Στεφανάδης

Αλλιως μας τα είπε ο Στεφανάδης

Θα θυμάστε τον τοτε υπ. υγειας, ψυχίατρο Στεφανάδη να μας ενημερώνει πως δεν υπάρχουν ψυχοτρόπα φαρμακα που να χρησιμοποιούνται στις ανακρίσεις του Σαββα Ξηρου στην ΜΕΘ. 

Το 2016 στο Ρεπουπλικανικό κομμα, στην προσπαθεια των υποψήφιων υποψηφίων να εντυπωσιασουν το εκλεκτορικο σωμα εχει ξεσπάσει μια μαχη οσο αφορα τα βασανηστήρια που πρεπει να δικαιουνται οι μυστικες υπηρεσιες να εφαρμόζουν. Πχ ο Τεντ Κρουζ λεει πως δεν πρεπει να θεωρουμε βασανηστηριο μια διαδικασια στην οποια καποιος δεν ακροτηριάζεται. Ο Τραμπ, μακρυα απο τα νομικίστικα τερτίπια του Τεντ είπε οτι θα νομιμοποιησει τους βασανισμους, χωρις "αλλα και ισως". Ο Μπεν Καρσον, ο νευροχειρουργος, σαν πιο πολιτισμένος, οταν ρωτηθηκε για την γνωμη του για τα βασανηστηρια ειπε:

Υπαρχουν και ιατρικες μεθοδοι για να εξαγάγει πληροφορίες απο κάποιον, υπάρχουν ιατρικες μεθοδοι να τοποθετεις καποιον σε "λιγοτερο απο συνειδητη κατασταση" και να εξάγαγεις τις πληροφοριες. 

Σε ερωτηση του δημοσιογράφου ποια ειναι η ουσία ανέφερε την sodium amytal, αλλά είπε πως υπάρχουν και νεότερα φάρμακα. 

http://edition.cnn.com/2016/02/25/politics/ben-carson-houston-ted-cruz/index.html

--------------------------------------------------------------------

Αλλη μια απόδειξη πως το κράτος ψεύδεται με τον πιο κατάπτυστο τρόπο. 


Σε προηγούμενο thread για τα βασανιστήρια που έγιναν στο Σάββα Ξηρό υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License