Λαμία: Οι ντόπιοι βγαίνουν από τα σπίτια τους και βοηθούν τους πρόσφυγες

25 Φεβρουαρίου 2016

Δεν έχω λόγια γι αυτό που έζησα πριν μια ώρα στην έξοδο της Λαμίας προς Στυλίδα…

Πάνω από 100 πρόσφυγες στο δρόμο με τα πόδια για τα σύνορα και ο κόσμος από τα σπίτια να βγαίνει και να τους δίνει ότι ζητάνε για το δρόμο…

Ηλικιωμένοι με δάκρυα στα μάτια να θέλουν να βοηθήσουν αλλά να μην ξέρουν πως… Περνούν από την συνοικία Νέα Μαγνησία… Οι κάτοικοι απόγονοι προσφύγων βλέπουν εικόνα απ την δική τους ιστορία και δεν μπορούν να κρατήσουν τα δάκρυα!! Μαθητές μαζί με την δασκάλα δίνουν το κολατσιό τους..

ADVERTISEMENT

Γιατροί της πόλης με δική τους πρωτοβουλία κάνουν ότι μπορούν. Την πολιτεία εκτός απ την τροχαία συγνώμη αλλά δεν την είδα! Ο απλός λαός από μόνος του ήταν παρών!

Η ανθρωπιά κέρδισε την ξενοφοβία τον ρατσισμό και τον φασισμό !!

Τα τέρατα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ δεν θα μας βάλουν ποτέ στο χέρι! Δεν θα μας κάνουν ποτέ σαν τα μούτρα τους !

Είπα να βγάλω μια φωτογραφία να αναρτήσω αυτό που είδα !

Δεν μπόρεσα να σηκώσω το κινητό! Ντράπηκα !

http://kollectnews.org/2016/02/25/lamia-prosfuges-allyleggyi-ntopioi/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License