Η δίκη έκδοσης στις τουρκικές αρχές του ALI TEMİZ αναβλήθηκε

Η δίκη έκδοσης στις τουρκικές αρχές του ALI TEMİZ αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων για τις 10 Μαρτίου 2016, ημέρα Πέμπτη, ώρα 12.00 μ.

 

Η δίκη έκδοσης στις τουρκικές αρχές του ALI TEMİZ 

Η δίκη έκδοσης στις τουρκικές αρχές του ALI TEMİZ  αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων για τις 10 Μαρτίου 2016, ημέρα Πέμπτη, ώρα 12.00 μ.

Το τούρκικο κράτος μετά από 32 χρόνια ζητά την έκδοση ενός αναγνωρισμένου πολιτικού πρόσφυγα, αποδεικνύοντας μ’ αυτήν την ενέργειά του την σκληρότητα και επιθετικότητά  του.

Θα  αντιληφθούμε γιατί το κράτος αυτό προβαίνει σ’ αυτές τις  φασιστικές ενέργειες   αν  αναλογιστούμε:

Ότι συνέλαβαν  ένα ανήλικο 13χρονο παιδί μέσα στο ίδιο του το σπίτι, λόγω της κριτικής  του στο face book, κατά του   Προέδρου της Δημοκρατίας  Ερντογάν. 

Ότι σε μεγάλες περιοχές του Κουρδιστάν καλούν με τα μεγάφωνα τον κόσμο να παραδοθεί άμεσα στο κράτος  και   ότι  μετά την απόρριψη των παράλογων αυτών απαιτήσεών τους,  βομβαρδίζουν  τις περιοχές αυτές σκοτώνοντας  τον πληθυσμό, ως  και  μικρά παιδιά και  βρέφη.

Ότι έκαναν επιθέσεις επί μία εβδομάδα στην  περιοχή Cerattepe της Μαύρης Θάλασσας επειδή οι κάτοικοι αντιστάθηκαν κατά  των ορυχείων ανόρυξης  χαλκού και της, κατ’ ακολουθίαν, καταστροφής του περιβάλλοντος, ταυτοποιώντας ως τρομοκράτες, όλους όσους  αντιστάθηκαν κατά της καταστροφής του περιβάλλοντος και της ίδιας τους της ζωής τελικά, από παιδιά ηλικίας 7 ετών μέχρι και ενήλικες ηλικίας 70 ετών.

Τελικά η ίδια λογική ενός σκληρού απάνθρωπου, αδιάλλακτου φασιστικού κράτους  υπάρχει σ’ αυτήν την απαίτηση έκδοσης  του ALI TEMİZ μετά από 32 ολόκληρα χρόνια.

Επισημαίνουμε ότι οι ελληνικές αρχές έχουν το δικαίωμα να μην επιτρέπουν την ενεργοποίηση τέτοιων παράλογων απαιτήσεων ενός εκδικητικού φασιστικού κράτους, προς προστασία των δημοκρατικών δικαιωμάτων ενός  ανθρώπου, κατόχου πολιτικού ασύλου  και τελικά προς αποτροπή κάθε περαιτέρω παραβίασης των δικαιωμάτων αυτών, αλλά συνάμα και προς απόρριψη κάθε αποδοχής και τελικά συμμετοχής τους στις αποφάσεις του φασιστικού αυτού κράτους.  

 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΣΤΙΣ 10 Μαρτίου 2016

ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

ΩΡΑ :  12.00

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (οδος Κυρίλλου Λουκάρεως, αρ 14), 5ος  όροφος. Ακροατήριο Εκδόσεων.)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License